Offisiell Åpning Kunstutstilling

Norge
Lengde (Min):
30
Aldersgrense:
0
År:
2023
På torsdag blir det offisiell åpning av årets kunstutstilling i Kinofoajeen. Det er den lokale Daghøyskolens elever som står for verkene, - alt fra tegning og foto til keramikk

På torsdag blir det offisiell åpning av årets kunstutstilling. Det er den lokale Daghøyskolens elever som står for verkene, - alt fra tegning og foto til keramikk.

Kl. 14:00 kommer Daghøyskolen til å si noen ord om utstillingen, og det blir enkel bevertning med kaffe og kaker.

Kl. 14:30 i sal 5, blir det visning av kortfilmen «Her er vi». Filmen tar deg med bakom fasaden og inn i tankene til ungdom som av vidt forskjellige årsaker står i møte med norsk kultur, språkbarrierer og identitetsutfordringer. «Her er vi» er regissert av Dennis Winther som er lærer ved Daghøyskolen, og Daghøyskole-eleven Boo har også vært involvert i prosjektet. Filmen er en del av det større prosjektet «Fortellingen om meg», som ble startet av låtskriver/produsent Stian Soli og filmskaper Dennis Winther. "Fortellingen om meg" er et crossmediaprosjekt som løfter fram stemmer som fortjener å bli hørt med kunst, casevideoer, dokumentar og musikk. Etter visningen blir det samtale med Stian Soli, Dennis Winther og Daghøyskolen.

AOF Daghøyskolen (DHS) ble startet i 1996 og er en skole hvor langtidsbrukere av sosialhjelp, og andre som trenger en ny start, kan utvikle kunnskaper og selvtillit gjennom faglige og sosiale læreprosesser i en trygg og hyggelig atmosfære. Formålet er å stimulere den enkeltes personlige og faglige utvikling, gi livsmot og tro på seg selv, slik at eleven starter på veien videre i form av utdanning og arbeid.

Åpningen og filmvisningen av filmen "Her er vi" er et gratis arrangement!

Velkommen!

Visninger:

Dato:
28 Sep
Klokkeslett:
14:00
Sal:
5
Dato:
Klokkeslett:
Sal:
Dato:
Klokkeslett:
Sal:
Regissør:
Dennis Winther
Manus:
Produsent:
Stian Soli
Foto:
Dennis Winther og Boo
Klipp:
Stian Soli
Lyd:
Stian Soli og elever