For skoler

November og desember er skolekinomåneder!

I samarbeid med Fredrikstad kino ønsker vi elever, studenter og lærere velkommen til Nordic/Docs 2022. Vi kan tilby et bredt og mangfoldig filmprogram med de nyeste og beste av dokumentarfilmer fra inn- og utland i perioden 5 nov til 5 des!

Dokumentarfilmer er filmer som fanger virkeligheten. Filmer som åpner dører, styrker forståelse og evnen til empati og identifikasjon, formidler viktig informasjon og ikke minst inspirerer til å lære mer om verden. Dokumentarfilmer formidlervirkeligheten og fokuserer på alle typer aktuelle temaer som f.eks. aktuelle politiske temaer, menneskelige relasjoner, religion, konflikt, helse,seksualitet, klima, fortvilelse og glede. Det er historier med viktige temaer seerne får innblikk i, spennende temaer for de fleste fag og alle aldre.

Filmene kan sees  på kino under festivalperioden, og flere av dem kan også sees on-line i klasserommet. Filmene velges ut i samarbeid med skolene, og skoleprogrammet blir publisert 15 september.

Visningene er gratis for skolene!

Gå inn på skoleprogrammet nå det publiserer 15 september, les mer om alle filmene, og melde på klassen din til den filmen eller filmene dere ønsker å se.

Påmelding sendes senest tirsdag 4 november til:

eva-lotta@nordicdocs.no  / 9754 9585

Vel møtt!