Bli frivillig under Nordic/Docs

Vi søker frivillige!

Nordic / Docs søker frivillige til årets festival.

Du får:

  • Invitasjon til 2 fester for de frivillige.
  • Gratis mat og drikke på festival-vaktene.
  • Akkreditering til deg + en venn / familie medlem.
  • Attest

FLEX FRIVILLIG

Her er alt mulig og mye er lov! Bidra med noe, bli inspirert, få deg nye venner. Koke kaffe og lage vafler til vår resepsjon på Fredrikstad Kino. Hjelpe til med og rigge ( ikke tungt) til vår festival lounge. Kjøre og hente en av gjestene på togstasjon til hotellet. Hjelpe til og dekorere foajeen i kinoen. Før åpningsfilmen og premiere fest er du med og skjenke i glass og fylle opp med snacks. Du er med og sosialiserer!  ikke minst: Du får sett en masse film.

FESTIVALVERT

Her står du og «klikker» antall publikummere inn ved inngangen til kinosalene. Du kan – med et smil – hurtig gi info om filmene publikum kommer for å se, og viser folk til deres plasser. Du hjelper til med enkle tekniske oppgaver under arrangementene. Feks sørge for at mikrofonen går rundt når skoleelevene vil stille en regissør spørsmål. Sørge for at bord og stoler står klart i salen. Når publikum kommer ut fra visningene så samler du inn stemmesedler for publikumsprisen.

INFOSKRANKE

Er du glad i å prate med mennesker? Ved info-skranken i vår festival lounge – vil du få muligheter til å sosialisere med både gjester ( filmskapere, film og media studenter ), skoleelever og publikum. Der skal du gi god og riktig info om dagens program, filmer og arrangementer. Du skal fortelle publikum som oppsøker Fredrikstad Kino, hva Nordic /Docs er. Du er positiv og viser interesse for film generelt – du sørger for en god festivalstemning og et godt førsteinntrykk når gjestene kommer!

AKKREDITERING

Her får du litt ansvar hva angår å ha oversikt over kartoteket med akkrediteringer. Registrere og printe ved vår infodesk under festivalen. Når gjestene kommer kan du lett finne frem navnet i kartoteket og gi gjestene litt basis info om hvor feks hotell, cafeer o.l finnes i Fredrikstad. Du har også oversikten hvis noen av gjestene skal hentes på togstasjon feks. Du får en timeplan av vår festivalkoordinator.

MEDIA

Vi du jobbe profesjonelt med sosiale medier i fremtiden? Da er det fint å ha jobb erfaring. Er du god til å formulere deg i korte  format? Flink til og lage små historier? Kan du også ta gode still bilder og jobbe raskt? Du vil få konkrete skrive oppgaver underveis, en timeplan over gjester o.l – en av våre faste fotografer vil være tilstede som «support» på de fleste av arrangementene. Filme og redigere små enkle videosnutter til vår Facebook/ Instagram konto og webside krever litt forhånds kunnskap, men her vil du få god opplæring – vår festival består av folk som jobber med film.

Send noen ord om deg selv og hva slags rolle du kunne tenke deg under festivalen her:

Kontakt oss