Eiketreet og dyrene som bor der

Frankrike
Lengde (Min):
80
Aldersgrense:
0
År:
2023
En unik naturdokumentar som vil trollbinde både store og små

Dette er et stort eiketre som har vært hjemmet til mange forskjellige dyr gjennom årene. Filmen følger livet til dyrene som bor i eiketreet, fra de små insektene som bor i barken til de store fuglene som bygger reir i greinene.

Filmen er både interessant og vakker, og den vil appellere til både barn og voksne som liker naturen og ønsker å lære mer om livet i skogen. Den har fått mange positive anmeldelser, og den gir et unikt innblikk i livet til dyrene som bor i eiketreet. Hvis du elsker naturen og dokumentarfilmer, så er dette den perfekte filmen for deg. Dette er historien om et 210 år gammelt eiketre, som har blitt selve midtpunktet i kongeriket og skogen der det står.

Denne spektakulære eventyrfilmen består av en helt uvanlig rollebesetning: ekorn, nøttesnutebiller, hønsehauk, maur, åkermus… Et lite levende, summende og vidunderlig univers, hvor eiketreet fra røttene til trekronen gir både mat, husly og beskyttelse. Her vil du bli forundret over samspillet mellom dyrene i det lille mikrosamfunnet som finnes i eiketreet.

Dette er en virkelig fin film å se sammen med barn, man kan lene seg tilbake å bare nyte de vakre naturbildene og den henrivende musikken. Uansett blir det en nydelig kinoopplevelse!

Vi ønsker velkommen til gratis familieforestilling og byr på boller og saft for de minste, og kaffe til de voksne, i foajeen før forestillingen begynner!

Ps. inviter gjerne med deg søskenbarn, nabojenta, kompisen, tanter og onkler, bestemor og bestefar! kom, det er plass til alle!

Forestillingen lør 30 kl 13:00 er utsolgt, men til dere som ikke har fått sikret dere billetter, viser vi filmen igjen i morgen søn 1.okt kl 10:00!

Forestillingen er gratis, og vi byr på boller og saft!

Visninger:

Dato:
30 Sep
Klokkeslett:
13:00
Sal:
6
Dato:
Klokkeslett:
Sal:
Dato:
Klokkeslett:
Sal:
Regissør:
Laurent Charbonnier, Michel Seydoux
Manus:
Produsent:
Foto:
Klipp:
Lyd: