Festivalbarer under Nordic Docs 2023

Vi har tre festivalbarer i år. Her kan man hygge seg, drikke og spise før og etter årets filmvisninger og arrangementer.

Verdensspeilet

Årets prisutdeling holdes på Verdensspeilet (Pizzanini) som ligger rett ved kinoen. Verdensspeilet er også en av våre festivalbarer som kan benyttes ellers i løpet av festivaldagene. Verdensspeilet var tidligere en kino som hadde sin oppstart i 1912. Det er nå byens eldste bevarte kinobygg, og et spisested med god mat og en hyggelig atmosfære.

Hoi polloi

Hoi polloi er en vin- og sakebar med godt utvalg av saker, viner, øl og brennevin. God musikk og hyggelige folk bak og foran baren lager god stemning. Ligger midt i smørøyet i Fredrikstad sentrum, med flere gode restauranter rundt. Baren holder åpnet til 02 onsdag og torsdag, og 03 fredag og lørdag.

Tæps

Tæps er Fredrikstads største ølbar med 33 kraner og stort utvalg på flaske og boks! Her kan du ta med din egen mat, spille på de gamle arcade og flipperspillene, eller bare ta det rolig med god musikk og god drikke. Tæps ligger på Torvet, Nygårdsplassen, og har inngang i fra nedsiden av torvet, ned mot elven.