Nordic / Docs er dokumentarfilm festivalen som arrangeres for åttende gang i 2020. Vi har gleden av å invitere alle distriktets skoler til et bredt og mangfoldig filmprogram under årets festival dager / november måned. Dette i samarbeid med Fredrikstad kino.

Alle visninger er gratis for skolene og vi har tilbud fra 5 trinn til 10 trinn, videregående linjer og høyskoler. Samt seminar og mesterklasser for film- og mediestudenter. Her er noe for alle!

Noen filmer vises kun i festivalens tidsrom 18 – 22 november. De er merket med dato og tidspunkt for filmvisning. Andre filmer kan fritt sees etter forespørsel i hele november måned, og er merket – Bookes hele november. Da velger skolen én eller flere filmer, dag og tidspunkt og vi koordinerer det hele for dere.

Covid-19 hensyn

Vi følger nøye med på utviklingen og vi forholder oss til kinoens smittevernregler. Vi sørger for store saler og god plass! Vi booker kun en klasse og skole per visning! Alle lærer må notere navn til elever som besøker kinoen! Lærer må oppgi navn, lærested og klassetrinn, som leveres ved ankomst skolekinodagen. Kontaktinformasjon blir lagret i 14 dager.

Nordic Docs er avhengig av å innhente tillatelse til oppsetting av filmer for skoleklasser dersom slike filmvisninger ønskes på dager utenom festivalperioden. Dette vil bli klargjort så snart Nordic Docs får oversikt over hvilke filmer skoleelever ønsker å se på hvilke datoer, men det kan medføre noen endringer i programmet. Nordic Docs vil kommunisere nært med skolene om dette.

PÅMELDINGSFRIST FOR SKOLEKINO ER 27 OKTOBER! 

Meld på din klasse

Mellomtrinn

Ungdomstrinn

Videregående

VGS: Helse og oppvekst

Film og mediestudenter

For lærere