Lucky One

Vincent arbeider om natten i en parisiske lyssky underverden som sjåfør for prostituerte. Det er lenge siden han stoppet å drømme om et annet liv, men da han uventet ble ansvarlig for sin tenåringsdatter Adina, får tilværelsen et nytt lys.

Vincent arbeider om natten i en parisiske lyssky underverden som sjåfør for prostituerte. Det er lenge siden han stoppet å drømme om et annet liv, men da han uventet ble ansvarlig for sin tenåringsdatter Adina, får tilværelsen et nytt lys. Han har aldri hatt ansvaret for et barn før, og han blir presset mellom det destruktive arbeidet om natten og behovet for å være en god far. En dag hender det noe som setter tilværelsen på spissen. Filmen drives fremover av en telefonsamtale mellom Mia og Vincent.
Filmen er en poetisk meditasjon om hvordan kjærlighet og vold kan eksistere i samme person. Det er en historie om Vincent, men kunne vært om hvem som helst.

Mia Engberg fikk svært god internasjonal omtale og mange priser for sin tidligere film «Bellville Baby», og «Lucky one» er en oppfølger, vakkert med dystert fortalt.

Etter filmen vil Mia Engberg og Hege Dehli fortelle om samarbeidet med «Lucky One».

Visninger

Fredag 20 nov
Kl 17:00, Sal: 3

Trailer