Under Nordic/Docs festivalen 2020 har vi flere festivalbarer. Prisutdelingens etterfest holdes på Skybar på Quality Hotel Fredrikstad. De øvrige kaffebarene er Verdensspeilet Kaffebar, Cactus, Tæps og Hoi Polloi.
I henhold til nasjonale smitteverntiltak er det skjenkestopp kl. 24.00, og serveringssteder med skjenkebevilling kan ikke slippe inn nye gjester etter kl. 22.00.

 

Quality Hotel Fredrikstad | Skybar

Quality Hotel Fredrikstad er et moderne og stilrent hotell lokalisert midt i Fredrikstad sentrum, vegg i vegg med Fredrikstad Kino. På hotellets takterrasse finner du Skybaren, med flott utsikt over Fredrikstad og elven. Etterfesten holdes i år på Skybar. Billett til etterfesten hentes ut på forhånd, da det i år er en maks grense på 50 personer.

 

 

Verdensspeilet Kaffebar

Du finner denne lune kaffebaren rett ovenfor Fredrikstad Kino. Her kan du få god kaffe, bagetter og kaker. Verdensspeilet var originalt en kino etablert i 1912, og interiøret bærer fortsatt preg av dette.

 

Cactus

Cactus har vært konditori og kafé siden 1939. I dag har de spesialisert seg på mexicanske retter og egenlaget pizza, og kan by på en egen lunsj meny. Du finner Cactus rett ovenfor Fredrikstad Kino.

 

 

Tæps

Tæps er Fredrikstads største ølbar, med 33 kraner og stort utvalg på flaske og boks! De serverer også god kaffe fra Solberg & Hansen. Her kan du spille på gamle arcade og flipperspill, eller bare nyte god musikk og godt drikke. Det er også mulig å ta med egen mat. Tæps finner du i Nygaardsgata 33, med inngang fra nedsiden av torvet. Inngangen til torvet fra gågata er markert med beachflagg.

 

Hoi Polloi

Hoi Polloi er en uformell vin- og sakebar som kan friste med god musikk og stemning. De har et godt utvalg av saker, viner, øl og brennevin, og små japanske retter. Hoi Polloi finner du inne på torvet på Nygårdsplassen. Inngangen til torvet fra gågata er markert med beachflagg.