Billetter

Billetter til Nordic/Docs 2020 er GRATIS.

I år er det gratis å delta på Nordic/Docs, alle filmvisninger, mesterklassene og seminarene på festivalen. En gave fra Nordic/Docs, Litteraturhuset og Fredrikstad kino i disse mørke korona-tider. Det er også gratis forestillinger på Litteraturhuset. Alle som allerede har kjøpt billetter vil få pengene vipset tilbake ved å sende sum, navn og telefonnummer til laterna@laterna.no.

Alle må ta ut plassnummererte billetter

til alle filmvisninger og andre arrangement i billettluka i kinofoajeen.

Det kan bli kø med kravene om minimum  én meters avstand, så alle må være tidlig ute for å ta ut billetter. Billetter til alle forestillingene alle dager kan tas ut når som helst fra og med åpningsdagen.

Billetter til alle forestillinger kan også bestilles gratis på Fredrikstad kinos nettside.
https://www.fredrikstadkino.no/filmer/
(Filmene som vises på Nordic/Docs ligger nederst på nettsiden)

Alle må registrere seg ved ankomst kinoen

Vi har plassert ut QR-koder i foajeen og inngangspartiet til Fredrikstad kino.

Det er viktig at du registrerer deg ved ankomst, så eventuell smittesporing forenkles i ettertid. Mange takk for hjelpen med dette. Du kan også registrere deg før ankomst, her: https://www.nordicdocs.no/smittesporing/

Smittevern

Filmfestivalen gjennomføres med de smitteverntiltak FHI, Fredrikstad kommune og kinoen selv har innført. Plassnummererte billetter medfører at det vil være minimum én meters avstand mellom publikum i kinosalene, det vil være utplassert antibac, og det vil være regelmessig rengjøring. Vi anbefaler alle å bruke munnbind der det er fornuftig, spesielt ved inn- og utgang til salene. Vi vil ha et antall munnbind tilgjengelige for dem som ikke har med eget munnbind. Det er ikke nødvendig å bruke munnbind  når du sitter i filmsalen.

Vakter vil hjelpe publikum å holde avstand, og vi vil gjøre vårt beste for at alle skal få gode og trygge filmopplevelser. Men vi er avhengige av at også publikum er behjelpelige med god hygiene, avstand, og at du ikke deltar hvis du har symptomer.

Lese mer om smittevern her: https://www.nordicdocs.no/smittevern/